Sponsored Links
Get Update Alert

Get Updates For TET Exam


Please Enter Your

E-mail Address:



Assam Secondary TET Current Affairs Sample Paper 2016

Assam Secondary TET Current Affairs Sample Paper 2016.

Assam Secondary Teacher Eligibility Test 2016 For Secondary School Teachers Recruitment Assam Secondary TET Current Affairs  Model Question Papers 2014 Assam Secondary TET Current Affairs  Sample Question papers (Assam Secondary TET Current Affairs ) Mock Test Question Paper for 2014 Exam, This Assam Secondary TET Current Affairs  Question are based on the syllabus but here some of the question may out of syllabus, just for your better exam Assam Secondary TET Current Affairs  Exam preparation.

Assam Secondary Teacher Eligibility Test  2014 exam Model Paper 2014 will help all the students for their Assam Secondary TET Current Affairs  exam preparation, here the Assam Secondary TET Current Affairs  Sample question 2014 are MCQ i.e multiple choice question answers, if this Assam Secondary TET Current Affairs  Model question paper 2014 in pdf file format you can download it in FREE, if Assam Secondary TET Current Affairs  Sample Paper 2014 in text format you can download Assam Secondary TET Current Affairs  page also just Go to menu bar, Click on File->then Save.

1. Which organisation launched the highly successful Chandrayaan-1 lunar mission in October 2008?
a) Liquid Propulsion Systems Centre
b) National Mesosphere Stratosphere-Troposphere Radar Facility
c) National Remote Sensing Agency
d) Indian Space Research Organisation
Answer: (d) Indian Space Research Organisation

2. Population of which species Increased in Kaziranga National Park despite poaching, according to the recent census which ended on 26 March 2013?
a) Great One-horned Rhinoceros
b) The Bengal Tiger
c) The Black Buck
d) Giant Alligator
Answer: (a) Great One-horned Rhinoceros

3. In the last week of March 2013, two new ______ species called Enyalioides were discovered from Cordillera Azul National Park. Fill in the blank with an appropriate option.
a) Chameleon
b) Wild Ants
c) Woodlizard
d) Butterflies
Answer: (c) Woodlizard

4. Which country is set to launch first solid fuel rocket by 2016?
Answer. China

5 At which location, India‟s first all Women Post Office was recently inaugurated?
Answer. New Delhi

6. Which was the theme for „International Women‟s Day 2013‟?
Answer. „A Promise is a promise: Time for action to end violence against women.‟ 9

7. Which Indian was awarded SAARC Literature Award in 2013?
Answer. Abhay. K

8. Which feature was added by Google to its Google Play India Page which allows you to download or rent movies?

a) Google Play Movies
b) Play My Movie
c) Rent a Movie
d) Watch My Movie
Answer: (a) Google Play Movies

9 Which largest education company of India, on 26 March 2013 announced completion of the sale of its entire 50% stake in Eurokids International Limited?
a) IndiaCan
b) Oxfam India
c) Everonn Education limited
d) Educomp Solutions Ltd
Answer: (d) Educomp Solutions Ltd

10. Which insurance giant was fined 30 million Pound by the Financial Services Authority (FSA) over AIA bid in March 2013?
a) ICICI Lombard
b) Reliance Insurance
c) Prudential
d) AIG Vyasya
Answer: (c) Prudential

Similar Pages…

 Assam Secondary TET Model Question Paper 2014

 1. General Studies Model Paper Download
 2. Pedagogy Sample Paper Download
 3. Current Affairs Question Paper Download
 4. General English Model Paper Download

 

Similar Pages….

Click Here to Submit Your Comment


Submit your review

It is a very opportunity 4 us to collection various data 4 succesive life . Thanks

Aug 22, 2013 by Anonymous

It is a very opportunity 4 us to collection various data 4 succesive life . Thanks


Teachers Eligibility Test (TET) 2012-13 , USA 5.0 5.0 1 1 It is a very opportunity 4 us to collection various data 4 succesive life . Thanks
Updated: July 18, 2016 — 1:12 pm
© 2014
TET Books (Paper I and Paper II) NOW in stock -
Buy Now